RAPIDITATE

Primește invitația turistică pentru Rusia pe email în 2-3 zile lucrătoare după plata acesteia!

CONFORT și SIGURANȚĂ

Vă putem ajuta inclusiv cu obținerea vizei pentru Rusia! Uitați de cozile de la Consulat! Economisiți timp și evitați stresul procedurilor anevoioase de obținere a vizei. Aplicați online din confortul casei dvs. Specialiștii noștri se vor ocupa de toate procedurile în numele dvs.

Unicitate

Suntem unicul centru de servicii de aplicare pentru vize pentru orice stat. Experți în domeniu vă oferă consultanță personalizată pe cazul dvs.

LA CENTRUL DE VIZE PROCESUL DE OBȚINEREA A INVITAȚIEI PENTRU VIZĂ RUSIA ESTE SIMPLU, RAPID ȘI SIGUR

 • Dacă v-ați hotărât să realizați o călătorie în Rusia, veți avea nevoie de viză . Obținerea acesteia este condiționată de deținerea unei scriori de invitație, un document specific, ce îl putem emite la cererea dvs.
 • Doriți să obțineți și viza pentru Rusia? Noi suntem soluția. Completați formularul dedicat și veți primi prețuri preferențiale de achiziție a invitațiilor de viză pentru Rusia.
 • Călătoriți în grup? Nu este nicio problemă. În cadrul unei singure comenzi, puteți comanda mai multe invitații, pentru fiecare membru al grupului
 • Tot procesul, inclusiv plata, se va realiza online, iar invitația o veți primi pe mail, în maxim 2-3 zile lucrătoare în cazul invitațiilor turistice

Obțineți serviciile de care aveți nevoie în 3 pași simpli

Aplicați ONLINE 24/7

Completați formularul ONLINE pentru a primi invitația turistică sau business, în funcție de natura călătoriei dvs. în Rusia.

Plătiți ONLINE cu cardul

Veți realiza plata online după finalizarea comenzii invitațiilor turistice sau după primirea facturii, în cazul celor de business

Primiți invitația pe mail

Vă transmitem invitația pe email în 2-3 zile lucrătoare (pentru invitațile turistice) de la confirmarea plații dvs.

Tipuri de invitație pentru vize Rusia

Invitație business din partea unei companii/organizații primitoare din Rusia

€149.00 de la
Emitere 5 zile lucrătoare
Valabilitate Până la 1 an
Număr intrări În funcție de necesitate
Livrare Email
Comandă acum

Invitatie business emisă de Ministerul de Interne al Fed. Ruse

€389.00 de la
Emitere 20-22 de zile
Valabilitate Până la 1 an
Număr intrări În funcție de necesitate
Livrare Email
Comandă acum

Întrebări frecvente

Bineînțeles. Vă încurajăm să apelați la serviciile noastre complete de obținere a vizei pentru Rusia. Alegând pachetul complet de obținere a vizei, veți obține și un preț redus al invitației. De asemenea, nu va fi necesar să vă deplasați la Ambasada/Consulatul Rusiei. Preluarea documentelor se va realiza prin curierii noștrii parteneri: TNT/FedEx sau DHL. Vă invităm să aplicați ONLINE utilizând formularul dedicat.
Scrisoarea de invitație în Rusia reprezintă un document prin care sunteți invitat în Rusia pentru diverse scopuri: turism, business, studii sau private. Conform regulilor de obținere a vizei pentru Rusia, deținerea unui astfel de document este obligatorie. Aceasta nu trebuie condundată cu rezervarea la hotel. Rezervarea nu este necesară pentru a obține o viză de Rusia.
În funcție de tipul vizitei dvs. vă putem oferi:
 • Invitație turistică: este cel mai întălnit tip, utilizat pentru obținerea vizei turistice.
 • Invitație business: necesară pentru vizite multiple, cu o valabilitate extinsă, de până la un an.
Dacă călătoria dvs. are o durată de până la 30 de zile, alegeți o invitație turistică pentru Rusia cu o intrare simplă sau dublă. Dacă doriți să vizitați Rusia de mai multe ori și să obțineți o valabilitate a vizei de peste 30 de zile - alegeți invitația de afaceri cu valabilitate de până la un an.
Nu, acest lucru nu este obligatoriu. Chiar dacă în formularul de aplicare vi se va cere să specificați locația în care vă veți caza în Rusia, această cerință este una opțională. Dacă nu știți momentan unde vă veți caza, nu este nicio problemă, vom trece un hotel aleatoriu din lista noastră.
Desigur. După aprobarea vizei și intrarea pe teritoriul Rusiei, puteți călători liber pe toată durata valabilității vizei.
În cazul invitațiilor turistice, după completararea formularului de comandă, veți fi redirecționat către o pagină de plată, pe site-ul partenerului nostru de procesare plăți, NETOPIA. După confirmarea plății, vom emite invitația turistică. În cazul celor de business, plata nu se va realiza imediat după trimiterea comenzii. După ce vom verifica toate datele din formularul completat de dvs. si vom confirma toate detaliile aferente, precum și necesitatea tipului de invitație ales, vă vom emite o factură de plată ce va conține un buton pentru plata online cu cardul. Veți avea de asemenea posibilitatea de a realiza un transfer bancar pentru achitarea acesteia. După ce vom primi confirmarea plății, vom începe procedurile pentru emiterea invitației dvs.
Caracteristicile principale ale Centrului de Vize și Legalizări
 • Amplasare accesibilă în Centrul Bucureștiului (Bd. Carol I, nr. 55 – Metrou Universitate).
 • Site dedicat pentru un acces facil la informații, care include categoriile de servicii, cerințele și tarifele aplicabile. Pentru fiecare categorie de servicii există un motor de căutare online care generează răspunsuri automate personalizate pe anumite cazuri standard prestabilite.
 • Posibilitatea de a solicita serviciile ONLINE prin completarea aplicației în cadrul website-ului nostru și de transmitere a documentelor atât personal la birourile noastre, cât și prin curier (preluarea poate fi făcută de către curierul nostru partener sau prin curierul ales de dvs.).
 • Livrarea documentelor prin curier la adresa aleasă de dvs. oriunde în România sau în lume după finalizarea procedurilor sau ridicarea personală de la birourile noastre.
 • Gestionare 100% securizată documentelor și informațiilor personale.
 • Informații actualizate prin mesaje SMS de informare privind stadiul de procesare în care se află cererea dvs.
 • Linie de asistență pentu a răspunde solicitărilor și intrebărilor dvs.
 • Posibilitatea de PLATĂ ONLINE, utilizând cardul bancar sau prin transfer bancar (în cazul invitațiilor business).

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea folosirii acestora și a politicii noastre de utilizare a fișierelor de tip cookies. Am înțeles