Aveți nevoie să obțineți certificatul de cazier judiciar?

Cazierul judiciar este cerut în multe situații, fie pentru obținerea unui job, susținerea unor examene, înscrierea la anumite cursuri și programe sau pentru obținerea cetățeniei unei alte țări.

Specialiștii Centrului de Vize și Legalizări T&B International cu sediul în centrul Bucureștiului (România) pot realiza toate formalitățile pe care le presupune obținerea certificatului de cazier judiciar în numele dvs. indiferent dacă locuiți în București, în altă localitate din România sau în străinătate. Vă scutim astfel de tot ceea ce înseamnă birocrație în relațiile cu instituțiile publice din România sau misiunile diplomatice/consulare din străinătate.

În cadrul birourilor noastre se asigură servicii complete de obținere a certificatelor de cazier judiciar și de traducere și legalizare (vizare, apostilare sau supralegalizare) a documentelor care urmează să fie folosite în orice stat din lume. Nu este obligatorie deplasarea dvs. la birourile noastre pentru depunerea sau ridicarea actelor. Pe baza Contractului de Prestări Servicii ne puteți transmite documentele prin metoda aleasa de dvs. (mail, curier sau personal) și noi ne vom ocupa de toate procedurile urmând ca la final să primiți documentele solicitate.

Ce este certificatul de cazier judiciar?

Certificatul de cazier judiciar este un document care atestă situația juridică a unei persoane și se eliberează persoanei fizice sau juridice care depune cererea-tip personal, prin împuternicit sau prin reprezentant legal, însoțită de actele necesare.

Cazierul este valabil șase luni din momentul eliberării și doar pentru scopul pentru care a fost eliberat. Dacă acesta expiră și este necesar altul, va trebui să faceți o nouă solicitare pentru a primi un nou certificat.

Certificatele de cazier judiciar se eliberează la nivelul secțiilor de poliție din România, în termen de maxim 3 zile lucrătoare.

Persoanele cu domiciliul în străinătate pot solicita eliberarea cazierului judiciar la misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale României, dar durata de eliberare este de 4-8 săptămâni, în funcție de răspunsul autorităților competente din România. Apelând la serviciile noastre, puteți obține certificatul de cazier judiciar în maxim o săptămână (incluzând tranzitul international al documentelor prin curier).

RAPIDITATE

Vă stăm la dispoziție 24/7 pentru transmiterea ONLINE a cererilor de obținere, traducere și legalizare a certificatelor de cazier judiciar pentru a fi utilizate în orice stat.

CONFORT și SIGURANȚĂ

Uitați de cozile de la instituțiile din România. Specialiștii noștri se vor ocupa de toate procedurile în numele dvs., securitatea datelor și documentelor transmise fiind prioritatea noastră principală.

UNICITATE

Suntem un centru integrat de servicii de obținere a vizelor și de legalizare și traducere a documentelor. Experți în domeniu vă oferă consultanță personalizată pe cazul dvs.

Vă oferim consiliere GRATUITĂ și realizăm în numele dvs. toate procedurile necesare pentru obținerea certificatului de cazier judiciar ONLINE, precum și proceduri de apostilare, supralegalizare și traducere, dacă veți utiliza certificatul în străinătate.
Cum procedez pentru a beneficia de serviciile Centrului T&B International?

Deoarece punem accentul pe utilizarea cât mai eficientă a timpului și reducerea costurilor pentru clienții noștri, subliniem faptul că indiferent dacă locuiți în București sau în alt județ din România, NU ESTE OBLIGATORIE PREZENȚA dvs. la birourile noastre! Toate detaliile pot fi transmise prin APLICAȚIA ONLINE de mai jos sau via e-mail iar documentele, prin E-MAIL sau CURIER.
Vom realiza toate procedurile în numele dvs. iar după finalizarea tuturor operațiunilor, cazierul judiciar vă va fi transmis prin CURIER RAPID atât în București, cât și în alte localități din România sau din străinătate (în orice țară).

De asemenea, în cazul în care doriți să vă prezentați personal sau prin delegat la birourile noastre pentru depunerea și/sau pentru preluarea documentelor, acest lucru este posibil conform programului de lucru cu publicul.

CU T&B INTERNATIONAL PROCESUL DE OBȚINERE A CAZIERULUI JUDICIAR ESTE SIMPLU, RAPID ȘI SIGUR
Aplicați ONLINE 24/7

Completați datele în aplicație și un specialist al Centrului de Vize și Legalizări va prelua cazul dvs. și în cel mai scurt timp veți primi o ofertă personalizată

Transmiteți documentele

Transmiteți documentele prin mail, curier sau personal la birourile noastre. Ne ocupăm de toate procedurile de obținere a certificatului de cazier judiciar.

Primiți cazierul judiciar

Primiți certificatul de cazier judiciar prin CURIER RAPID la adresa dvs. sau îl ridicați personal de la sediul nostru.

Pentru realizarea tuturor procedurilor în numele dvs. trebuie să ne transmiteți (pe e-mail, curier sau personal):
  1. O copie după Cartea de Identitate valabilă (sau după Pașaport în cazul cetățenilor români cu domiciliul în străinătate);
  2. O serie de documente semnate de dvs. prin care ne veți împuternici legal să obținem certificatul de cazier judiciar în numele dvs. Aceste documente vi le vom transmite inițial noi pe e-mail. Dvs. le veți printa, semna în original și le transmiteți inapoi către noi.

În condiții normale termenul de obținere a certificatului de cazier judiciar este de 3 ZILE LUCRĂTOARE din momentul în care primim toate documentele necesare din partea dvs.

În cazul în care veți solicita și alte servicii adiționale de apostilare, supralegalizare sau traducere, timpul de procesare va fi mai mare, în funcție de procedurile implicate.

Ştim că factorul TIMP este de cele mai multe ori cel mai important pentru dvs., de aceea vom face tot posibilul să obţinem cele mai scurte termene de predare. Vă invităm să ne contactați utilizând aplicația ONLINE de mai jos (sau pe e-mail / telefonic) prin intermediul căreia ne puteți transmite toate detaliile despre situația dvs. concretă. Astfel un specialist al Centrului de Vize și Legalizări va evalua solicitarea dvs. și vă va transmite toate detaliile privind termenul de predare și costurile totale.

Numărul de documente și de proceduri solicitate, precum și alte particularități vor determina calculul total exact.

Facturarea se realizează în LEI (în cazul persoanelor rezidente în România) și în EUR (în cazul persoanelor rezidente în străinătate – la cursul de schimb al BNR), iar factura de plată este transmisă pe e-mail.

MODALITĂȚI DE PLATĂ
  • ONLINE cu cardul bancar emis sub una din siglele: VISA, Mastercard, American Express, Discover, JCB, Wright Express, Carte Blanche, Diner’s Club (alegând această metodă de plată veți primi pe e-mail factura împreună cu un link prin accesarea căruia veți putea plăti online direct cu cardul dvs.)
  • Plată prin transfer bancar (alegând această metodă de plată veți primi pe e-mail factura împreună cu conturile bancare în care puteți face transferul bancar – direct prin Internet Banking sau prin ordin de plată la ghișeul băncii)
  • Depunere numerar direct la casieria băncii (alegând această metodă de plată veți primi pe e-mail factura împreună cu conturile bancare în care puteți face plata direct la casieria băncii)

Plata NU se face anticipat, ci după demararea procedurilor! În momentul transmiterii documentelor către dvs. plata trebuie să fi fost efectuată.

Pentru o estimare a costurilor TOTALE vă rugăm să folosiți formularul de mai jos și un specialist al Centrului de Vize și Legalizări va analiza solicitarea dvs. și vă va transmite o ofertă adaptată nevoilor dvs.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea folosirii acestora și a politicii noastre de utilizare a fișierelor de tip cookies. Am înțeles